Triangle

Flight Forum, Eindhoven

Specificaties:

Energielabel: A
Oppervlakte: Ca. 11.000 m² v.v.o
Bouwlagen: 10 bouwlagen (excl. parkeerkelder)
Verwerving: November 2023

Flight Forum 1, beter bekend als Triangle, is een merkwaardig gebouw in Business Park Flight Forum in Eindhoven. Met haar driehoekige vorm en gunstige ligging, valt dit gebouw direct op bij voorbijgangers. Het gebouw heeft een totaaloppervlakte van ca. 11.000 m² v.v.o., wat verdeeld is in 11 bouwlagen, met in de kelder een parkeergarage en is voorzien van energielabel A. Eind 2023 is Triangle samen met Luchtruim en Kopgebouw geacquireerd. Het gebied en Triangle zijn gemakkelijk te bereiken door de HOV, de fietspaden en de nabijgelegen A2.

Flight Forum

Gelegen in Eindhoven, vertegenwoordigd Flight Forum een levendig zaken- en logistiek district wat streeft naar innovatie en vooruitgang. Flight Forum wordt gekenmerkt door de strategische plek in de buurt van Eindhoven Airport, waardoor het een onmisbaar schaakstuk is voor Brainport door het internationale aspect van het gebied. Met de nabijheid van de A2, HOV, de Slowlane en Eindhoven Airport ligt zowel het hart van Eindhoven, de belangrijke economische clusters en de rest van Europa binnen handbereik.

Het Flight Forum gebied geeft een combinatie van artistieke multi-tenant gebouwen en een groene omgeving. Deze moderne architectuur en infrastructuur zijn aspecten die Flight Forum onderscheidend maken.

In de toekomst wil Flight Forum naar een dynamische omgeving toe. Wat nu voornamelijk kantoorruimtes zijn, breidt het gebied zich in de toekomst uit voor voorzieningen zoals onderwijs, andere vormen van bedrijvigheid zoals zorgklinieken, laboratoria, short-stay en voor horeca en retail een gepaste locatie te maken. Ook de transitie naar duurzame energie staat bij Flight Forum centraal. Zo heeft Flight Forum de ambitie om al het gebouw gebonden energiegebruik lokaal op te wekken. Dit doel probeert Flight Forum met diverse partners, waaronder TU/e te realiseren. Zo is in 2022 het energiehandelsplatform ingegaan. Dit houdt in dat ondernemers hun handen bijeen hebben geslagen en een lokaal platform hebben ontwikkeld voor Flight Forum, Eindhoven en omliggende bedrijventerreinen. Met het platform kunnen aangesloten partijen onderling energie leveren of afnemen.

Ga terug