Over ons

Als assetmanager richt Braintown zich strategisch met passie en energie op waardecreatie

Braintown structureert vastgoedbeleggingen voor een selecte groep investeerders. Dit betreft beleggingen in zowel commercieel als residentieel vastgoed die zorgen voor rust en langjarig rendement. Als assetmanager richt Braintown zich strategisch met passie en energie op waardecreatie.

De investeerders waarvoor we werken hebben, net als wij, een lokale binding met de regio.

De afgelopen jaren hebben we in de Regio Brainport Eindhoven een mooie duurzame portefeuille opgebouwd. Voor onze huurders willen we een vijfsterrenhotel zijn en we schenken ook aandacht aan de omgeving.

Een mooi voorbeeld hiervan is De Witte Dame in hartje Eindhoven. Het gebouw stond in 2014 voor ruim 1/3 leeg. Nu is het gevuld met een mooie diversiteit aan huurders. Bovendien hanteren we een maatschappelijk tarief voor de Design Academy en de Bibiliotheek. We zorgen er zo voor dat deze, voor de stad Eindhoven belangrijke partijen, kwalitatief goede huisvesting hebben.

Daarnaast hebben we in samenwerking met de Gemeente Eindhoven het Clausplein opnieuw ingericht. Het is een prachtige omgeving geworden voor bewoners, bezoekers en bedrijven en staat met de florerende horeca in de ‘Terrassen top-10’ van de stad!

Een ander voorbeeld waar we trots op zijn is de nieuwbouw ontwikkeling Donna op Strijp-S. Met de open structuur van het gebouw, duurzaamheid en ruimte voor wonen en ondernemen, een aanwinst voor het gebied.