EEN VISIE GERICHT OP BALANS

Wij bieden onze klanten een mix aan van “Heritage” (gericht op waardeontwikkeling van het object zelf) en “cashcows” (gericht op rendement vanaf de start).

Daarnaast bieden we voor een selecte groep “specials” aan (unieke projecten en maatwerk). Een optima forma balans. We staan voor een optimistisch rendement in combinatie met een gematigd risicoprofiel.

BC DE HOGT

Het business centrum de Hogt biedt bedrijven vernieuwde, duurzame en representatieve kantoorruimte met strategische locatie in Veldhoven. Het pand is een combinatie van 4.000 m² instapklare kantoorruimte en 4.000 m² bedrijfshal. Op gebied van duurzaamheid voldoet de Hogt ruimschoots aan de wettelijke verplichtingen van de overheid. Daarnaast is het pand/terrein voorzien van 4 laadpalen t.b.v. duurzame mobiliteit, ruim 600 zonnepanelen en ledverlichting.

NIEUW BINDEREN

Tussen de Helmondselaan, de Fazantstraat en de Vinkelaan en aan de Abdijlaan en het Adelaarplein in Helmond ligt het voormalige PNEM-terrein en het gemeentelijk groen met fontein. Hier willen we samen met de gemeente Helmond, die deels ook eigenaar is, een nieuwe woonbuurt realiseren: Nieuw Binderen. Via een samenwerkingsproces (een participatieproces) met de buurtbewoners bepalen we hoe Nieuw Binderen eruit komt te zien.

DE WITTE DAME

De Witte Dame is een oud fabriekspand van Philips op een centrum locatie in Eindoven. Wegens het verplaatsen van de productie van Philips kwam het gebouw in de jaren tachtig leeg te staan. In plaats van slopen is het gebouw gerenoveerd en herontwikkeld door architect Bert Dirrix. Momenteel wordt het pand van ruim 31.000 m² langdurig verhuurd aan verschillende bekende partijen. De Witte Dame is een kenmerkende maar ook duurzame plek voor bedrijven en heeft dagelijks een groot aantal bezoekers.

DONNA

Een prachtig nieuw pand op Strijp-S, gelegen naast het klokgebouw en met het bruisende Ketelhuis in de voortuin. Boven de publieksgerichte plint zijn 6 kantoorverdiepingen en 4 verdiepingen met werk- en woonlofts.

PROJECT CITYWALL

Project Citywall (2017 verkocht) – 45.000 m².
Heeft u vragen? Neem contact op